20 veebruar 2008

Karli patt.

Ühel reede õhtul toimus Palmstreeti tänaval asuvas majas karm mõrv, mida hakkas uurima kurjategijate hirm detektiiv McCane.
Karlil olid halvad suhted oma isaga ja ta teadis, kui see avalikkuse ette jõuab, on ta elu läbi. Karl läks pubisse, kus ta isa jõi end purju ja käitus agressiivselt. Noormees võttis noa, lõi kõrri ja jooksis minema. Ta põgenes oma koju, pani ukse lukku ja jäi hommikut ootama. Kuid öö venis ja venis...
Lõpuks jäi ta magama. Hommikul ärkas ta suure peavaluga. Mõne aja pärast läks ta politseisse ja tahtis ennast ülesse anda, kuna süümepiinad olid liiga suured. Talle aga öeldi, et mõrvar on juba leitud. Ta ei usukunud seda ja paari päeva pärast läks ta vanglasse seda meest vaatama.
Arreteeritu mees oli väga sümpaatne. Karlil tuli meelde, et ta nägi teda ennem pubis. Karl segitas välja, kuidas selline sümpaatne mees sattus vanglasse. Heldeke, mida see küll tähendab! Kaks joodikut näitasid sõrmega selle mehe peale. Politseinik usaldas joodikuid ning arreteeris süütut inimest.
Karl jutustas kurbusega kuidas see mõrv toimus. Nüüd tal oli kahju enda isast. McCanale noor mõrvar tunnistas , et ta ei tahtnud seda julma tegu teha.
Kahe kuu pärast toimus kohus. Karl oli mõisteti süüdi mitmeks aastaks.

Kommentaare ei ole: